Hirdetés

Zaklatásos botrány következtében mondott le a Warner Bros. vezérigazgatója

|

Kevin Tsujihara, a Warner Bros. vezérigazgatója távozik pozíciójáról miután kiderült, hogy visszaélt hatalmával egy fiatal színésznővel szemben.

Hirdetés

Március 6-án közölt le a The Hollywood Reporter egy tényfeltáró cikket, amelyben rávilágítottak arra, hogy miként használta fel pozíciójából fakadó hatalmát a Warner Bros. vezérigazgatója egy feltörekvő színésznővel szemben. Az éremnek természetesen két oldala van, így a cikkből az is kiderül, hogy Charlotte Kirk nem akarata ellenére kezdett viszonyt Tsujiharával, de a hatalmi visszaélés vádja elől így sem menekülhet a vállalat első embere.

Hirdetés

A Warner Bros. hamar reagált a THR cikkére és azonnal belső vizsgálatot indítottak, melynek következében Kevin Tsujihara most leköszön vezetői pozíciójáról. A döntésről a WarnerMedia vezetője, John Stankey nyilatkozott a sajtónak.

"A WarnerMedia-nak, a Warner Bros.-nak, az alkalmazottainknak és a partnereinknek is az áll a legjobb érdekében, ha Kevin visszalép vezérigazgatói szerepéből. Kevin sokat tett a stúdió sikeressége érdekében az elmúlt 25 évben, amiért hálásak vagyunk neki. Tisztában van azzal, hogy a hibák, amiket elkövetett nem egyeznek a cég vezetőségének elvárásaival, valamint, hogy ezek negatívan befolyásolhatják a cég jövőjét."

Nem túl régen még arról hallottunk, hogy Tsujihara szerepköre a Warner Bros.-nál hamarosan tovább bővülhet. Az volt az elképzelés, hogy ő hozza majd egy tető alá a WarnerMedia családi, gyerek és animációs műsorait. Ezek a tervek természetesen most dugába dőltek. Tsujihara leváltásának pontos dátuma még nem derült ki, ahogyan az sem, hogy ki lehet majd az utódja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.