Hirdetés

Zashchitniki trailer - Ilyenek az orosz szuperhősök

|

Hirdetés

Idén decemberben mutatkozik be Sarik Andreasyan (Amerikai balhé) rendezésében az oroszok saját szuperhősfilmje, a Zashchitniki, avagy nemzetközi nyelven a Guardians. A történet a hidegháborúban játszódik, amikor is a Patriot nevezetű szervezet létrehozott egy szuperhősökből álló csapatot, amely négy tagból állt. Évekig titkolniuk kellett a képességeiket, azonban mikor igazán rosszra fordul a helyzet, be kell vetniük minden természetfeletti erejüket, hogy megvédjék az országukat. https://www.youtube.com/watch?v=eF8Xe4fO4vM A Zashchitniki, vagyis Guardians premierje idén decemberben lesz Oroszországban, a nemzetközi dátum egyelőre nem ismert. Alant szemügyre vehetitek közelebbről is a négy orosz szuperhőst:

0d63183b03cea90c9bc0d2df058164ae
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.