Hirdetés

Zérókód – Tévésorozat lesz Ken Follett regényéből

|

Hirdetés

A Tandem Productions készít tévésorozat Ken Follett Zérókód című regényéből. A cég nem először döntött úgy, hogy adaptálja a szerző műviet: korábban már kétszer is készített sorozatot Follett-könyvekből. A katedrálisból 2010-ben gyártottak le a nyolc részes mini-sorozatot Eddie Redmayne, Ian McShane és Donald Sutherland főszereplésével. 2012-ben egy szintén nyolc részes alkotásban dolgozták fel Az idők végezetéig című könyvet, amely egyfajta folyatása A katedrálisnak – itt Cynthia Nixon, Charlotte Riley és Miranda Richardson személyesítették meg Follett karaktereit.

zérókód

A Zérókód című regényt Ken Follett 2000-ben jelentette meg. A történet főszereplője egy ismeretlen férfi, aki emlékeitől megfosztva, szakadt ruhában tér magához egy vasútállomáson. Fogalma sincs róla, hogyan került oda és mi történt vele – amikor pedig megpróbálja kideríteni, világméretű összeesküvések nyomaira bukkan.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.