Hirdetés

Zoe Saldana levetkőzött az Allure magazinnak

|

Nem kenyerünk a bulvár, de ha az Avatar és a Sötétségben - Star Trek mutatós színésznője bevállalta bájait, mi sem tagadhatjuk meg olvasóinktól.

Hirdetés

Az Allure magazin következő számában (ami május 21-én jelenik meg) nem mást sikerült ruhátalanítani, mint Zoe Saldana színésznőt. Ha Jake Sully láthatta hiányos öltözékben, miért ne tehetnénk meg mi is? Ennél is érdekesebb, hogy bár Saldana korábban járt a Másnaposok egyik főszereplőjével, Bradle Cooperrel is, saját bevallása szerint könnyen megeshet, hogy egy nő mellett köt majd ki végül. Hoppá! Saldana legközelebb egyébként a Blood Ties című thrillerben tűnik fel Mila Kunis és Clive Owen oldalán, majd szintén ebben az évben az Out of Furnace érkezik tőle Christian Bale, Forrest Whitaker, Willem Dafoe és Woody Harrelson közreműködésével. Jövőre a Galaxis Őrzőiben villoghat Gamoraként, 2015-ben pedig újra Neytiri bőrébe bújik az Avatar 2-ben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.