Hirdetés

Zoknidömping a Warner-stúdióban: a Harry Potter-rajongók fel akarják szabadítani Dobby-t!

|

Hirdetés

Minden valamire való Harry Potter-rajongó még az álmából felkeltve is tudja, hogy egy házimanó csak akkor lesz szabad, ha a gazdája megajándékozza egy ruhadarabbal. A Potter-univerzum legnépszerűbb házimanója, Dobby is úgy lett szabad, hogy a második részben Harry trükközésének hála Lucius Malfoy véletlenül egy zoknit adott neki.  

A Warner Bros londoni stúdiójában kiállított Dobby-szobor azonban nem viseli a Harry-féle zoknit – a rajongók pedig ezt nem tűrhetik! Hiszen Dobby szabad manó, méltánytalan ez a zoknimentes ábrázolás! A fenti, Twitteren posztolt képen is láthatjátok: a házimanókedvelő látogatók időről-időre otthagynak egy zoknit Dobby-nak!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.