Hirdetés

Zöld Lámpás 2 - Már biztosan jön!

|

Alig hűlt ki az a hír, amiben beszámolunk róla, hogy az első értékelések és bevételi adatok alapján veszteséges a Zöld Lámpás adaptáció, a Warner Bros. mégis betervezte a folytatást.

Hirdetés

Marten Campbell 200 millió dollárt kapott arra a Warnertől, hogy a DC szuperhősét nyereségessé tegye Ryan Reynolds főszereplésével, de nagyon nem úgy tűnik, mintha sikerülne a küldetése. Ráadásul ezen felül még 100 millió zöldhasút tejeltek marketing célokra, így sok pénze bánja a stúdiónak, ha befuccsol a dolog. Már pedig a kezdeti lelkesedés alábbhagyott és amerikában sem hozta a kellő tőkét, világszerte pedig még be sem mutatták mindenhol. A Zöld Lámpás 2 lehetősége már a forgatás végeztével kiszivárgott, ám mindenki azt gondolta, hogy a mérsékelt bevételek láttán a Warner eláll a továbbiaktól, de a stúdió fejese, Dan Fellman épp ellenkezőleg látja a dolgokat: szerintük így is elkészül a második rész!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.