Hirdetés

Zöld Lámpás 2 - Néhány részlet a folytatásról

|

A nyár egyik legnagyobb veszteséhez van szerencsénk a Zöld Lámpás tekintetében, ugyanis a Warner Bros. már akkor is örülhet, ha nullszaldós eredményt sikerül produkálni a filmnek.

Hirdetés

Ennek ellenére mégis zöld lámpát adtak a folytatásnak, bár azt koránt sem erősítették még, hogy Martin Campbell rendezőt visszahívnák, helyette valószínűleg más dirigálhatja le Hal Jordan újabb kalandját. A Los Angeles Times-szal beszélgetett a Warner fejese, Jeff Robinov, aki kifejezte véleményét az üggyel kapcsolatban: szerinte a Zöld Lámpás korrekt film lett, a népeket érdekli a dolog, már csak akciódúsabbá és sötétebb hangulatúvá kell tenniük. Mindezek mellett nem árt, ha megtalálják az űrben és a Földön töltött idő közötti egyensúlyt. A film egyébként a Rotten Tomatoes-on kritikusi oldalról 26%-on áll 199 kritika alapján, míg a nézők szerint 53%-ot ér 97 ezer szavazat alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.