Hirdetés

Zöld Lámpás 2 - Nem Martin Campbell-től...

|

A Casino Royale és A sötétség határán rendezője nem tér vissza a Zöld Lámpás folytatásának direktori feladatkörében, helyette mást választ majd a stúdió a nemes feladatra.

Hirdetés

Régebben megemlítettük már, hogy a Warner Bros. még a Zöld Lámpás mozi elkészülte előtt több részben gondolkozott és nem is nagyon tartották titokban ezen szándékaikat. Ennek ellenére Martin Campbell nem fog visszatérni Warner Bros.-os zöld zászlót lengetve a feje felett, ugyanis a második epizódot már nem ő dirigálja le Ryan Reynolds főszereplésével. Jelenleg nincsenek róla értesüléseink, hogy ki léphet a helyébe, de azt gondolom, hogy míg a legelső sem tette tiszteletét nagyvásznon (augusztus 11 az eltolt hazai premier) addig ne várjunk túl sok információt a folytatással kapcsolatban. A 3D-ben készült filmről egyre több anyag érkezik és mindegyik trailer kiadásával (eközben arányosan növelve a CGI-re szánt kiadásokat) minőségibbnek tűnik maga az egész alkotás is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.