Hirdetés

Zöld Lámpás az Arrow-ban?

|

Hirdetés

A közeljövőben Hal Jordan, mint a Zöld Lámpás egyelőre távol marad a DC filmes univerzumától, bár nem sokáig. Ez viszont azt jelenti, hogy a tévéseknek szabad a pálya. A negyedik évadban ugyan egy kicsit könnyedebb hangulatot ígért Marc Guggenheim producer, de arról szó sem volt, hogy ez azt jelentené, hogy Olivernek könnyebb dolga lesz. Damien Darhk és a H.I.V.E. egészen biztos, hogy aggodalomra ad okot, és az újdonsült Green Arrow-nak talán szüksége lehet egy zöld társra, ha már egy másik milliomossal összefoghat. A szemfülesek a Flashben kiszúrhattak már pár easter egget a Zöld Lámpással kapcsolatban. Emlékezzünk csak arra, amikor Barry átugrik Coast Citybe, hisz ott kapható a legjobb pizza a környéken, de ezt leszámítva akadt pár indirekt utalás Hal Jordanra, szóval biztosra vehető, hogy megtalálható az Arrow-Flash világában. Elég csak megnézni ezt a képet:

PHDj8JU41uowGI_1_l
Az első két sor bizony a zöld lámpások esküjéből van kiragadva, egy újabb vicces kis utalás. A képregényekben Oliver sokat bandázik Jordannel, de nem lehet biztosan tudni, hogy látni fogjuk-e egyáltalán (ezt majd odafenn eldöntik a fejesek), de Coast City biztosan nagy szerepet kap mindkét sorozat életében. Az is lehet, hogy Oliver és Felicity oda autókázott el a naplementébe.
In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight! Let those who worship evils might, Beware my power... Green Lanterns light! (Napvilágon, sötét éjen, Bűn nem marad észrevétlen! Ki gonoszra szánja éltét... Rettegje Zöld Lámpás fényét!)
Ti örülnétek Zöld Lámpásnak az Arrow-ban vagy akár a Flash-ben? Vagy jobb lenne a karaktert a nagyvásznon viszont látni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.