Hirdetés

Zöld Lámpás - Infómorzsák egy csokorban

|

Jelenleg is fut az idei WonderCon rendezvény és a Zöld Lámpás stand mellett a szemfüles újságíró rengeteg apró információt csipegethet össze, ezeket összegeztük nektek a miheztartás végett.

Hirdetés

A következő információkat kaptuk: Ismét megerősítették, hogy a Thor premiere előtt új trailert kapunk. Ryan Reynolds hat hónapot töltött tréninggel és különböző kiképzésekkel a megfelelő izomzatért és felépítésért. A fizikai felkészülés mellett rengeteg képregényt is olvasott és szinte kívülről ismeri a Zöld Lámpás univerzumot. Reynolds leginkább Han Solo-hoz hasonlította Hal Jordan-t, miszerint "megvédi a lányt, mondd egy viccet majd odacsap". Állítólag néhol improvizált a forgatás alatt de az esetek döntő többségében szigorúan ragaszkodtak a képregényhez. A filmben lesz egy pillanat, amikor Tomar-re elmagyaráza Jordan-nek, hogy a ruhája tiszta energiából épül fel. Atrocitus (Jordan egyik ádáz ellenfele) nem fog feltűnni a filmben. Körülbelül ennyit tudtunk meg a Zöld Lámpásról ezúttal, illetve a tovább után szert tehettek egy vadiúj és minden ízlést kielégítő poszterre, ami valóban jól néz ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.