Hirdetés

Zöld Lámpás lánya is felbukkan a Stargirl 2. évadához érkezett előzetesben

|

Hamarosan folytatódik a fiatal szuperhősök története.

Hirdetés

A Stargirl minden kétséget kizáróan a tavalyi év meglepetéssorozata volt szuperhősös fronton (hasonlóan az idei Superman és Loishoz), ami fiatalos lendületével és bájával sokakat a képernyő elé ültetett hétről hétre. Ennek megfelelően Courtney Whitmore története még nem ért véget, hamarosan ugyanis visszatér a sorozat, amit a második évad első előzetese tanúsít. 

Hirdetés

Habár az újraszerveződött Amerikai Igazság Szövetség végül sikeresen felülkerekedett az első évadban megismert antagonistákon, a második etaphoz érkezett kedvcsináló tanúsága szerint a címszereplő képtelen nyugodt lelkiismerettel hátradőlni, hiszen a csapat továbbra is felelősséggel tartozna a világ számára. Láthatóan még hangsúlyosabban előtérbe kerül a szuperhőslét és a magánélet közti egyensúlyteremtés, és naná, hogy Stargirl előérzete nem csalt, hiszen újabb ellenségek is felütik a fejüket.

Az előzetes legizgalmasabb pontja az Ysa Penajero által alakította Jade, aki történetesen a Zöld Lámpás Alan Scott lánya, és már az első képsorokon is a legendás gyűrűvel és a lámpással a kezében teszi tiszteletét. Bár itt még nem igazán jön ki Stargirllel, nem leszünk meglepve, ha előbb-utóbb ő is az Igazság Szövetség sorait fogja erősíteni.

A Stargirl augusztus 10-én folytatódik a The CW műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.