Hirdetés

Zöld Lámpás premier Hollywoodban

|

A legnagyobb hollywoodi filmes eseményeknek – sokáig az Oscar-díj átadásának is – helyet adó patinás mozi, a Grauman’s Chinese Theatre tegnap különös díszbe öltözött: zöldbe.

Hirdetés

A Zöld Lámpás (Green Lantern, hazai bemutató: augusztus 11.) összes sztárja eljött, hogy a sok ezer rajongóval együtt ünnepelje a 3D filmezést megújító különlegesség premierjét. A galaktikus gonoszsággal megküzdő összes sztár újra összegyűlt, de zöldet – ellentétben a vörös szőnyeg mellett várakozó rajongók sokaságával – egyikük sem viselt, sőt, meglehetősen konzervatív viseletben jelenek meg. Ryan Reynolds szürke öltönyt, Blake Lively fehér csipkés Chanel-ruhát viselt, és hozzájuk hasonlóan voltak elegánsak a többiek: Tim Robbins, Peter Sarsgaard, James Earl Jones és Angela Bassett is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.