Hirdetés

Zöld Lámpás reboot - Hamarosan bejelentést kapunk?

|

Hirdetés

Egyre nagyobb a mozgolódás a Zöld Lámpás reboot körül. A napokban a Collider pletykált arról, hogy a Warner mit tervez a projekttel, most pedig lehetséges, hogy egy színész kotyogta el idő előtt a nagy bejelentést. Figyelem! Spoilerveszély!  Nemrég a Collider megbízható, bár névtelen forrásra hivatkozva azt állította, hogy a Warner nem egy, hanem mindjárt három Zöld Lámpást szeretne a reboot élére állítani, így Hal Jordan, John Stewart és Guy Gardner szerepelhet benne. Ehhez a pletykához jön most hozzá a Halálos iramban sorozatból és a Transformes filmekből ismert Tyrese Gibson Instagramra fellőtt képe, amely egy rajongói alkotás és Gibson látható rajta John Stewartként, valamint Chris Pine Hal Jordanként (őt már korábban is összehozták vele). A spekulációk természetesen azonnal megindultak a színész bevonásával kapcsolatban, amire rátett egy lapáttal a fotón kívül az is, hogy Gibson milyen hashtageket adott meg a képhez (#GreenLantern #WB #VoltronPictures) és mivel kommentálta a dolgot: "Komolyra fordult a dolog".

A photo posted by TYRESE (@tyrese) on

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.