Hirdetés

Zöld Lámpás - Több idegen is várható

|

A múltkoriban bemutatott Tomar-Re karakter mellett Hal Jordan nem egyedül lesz Zöld Lámpás, más fajból származó egyedek is a segítségére lesznek, ki kedveli, ki pedig ki nem állhatja őt.

Hirdetés

Több karakter is bemutatkozik a Zöld Lámpás filmben, Tomar-Re képével már találkozhattatok, de a trailerben megismehettétek Kilowog-ot is. Ha hinni lehet a pletykáknak, szerepet kap még Rot Lop Fan, a 911-es Űrszektor Zöldlámpása, aki vak, de a hatalom gyűrűjével semmilyen hátrányt nem érez ebből. Mellette feltűnik még GHu is, aki a Takron-Galtos börtönőre volt, mielőtt Zöld Lámpássá választották. A Zöld Lámpás Martin Campbell dirigálásában június 17-re várható külföldön, a főszereplő Ryan Reynolds mellett olyan nevekkel, mint Mark Strong, Carol Ferris, Peter Sarsgaard, vagy Blake Lively.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.