Hirdetés

Zöld lámpát kapott a G.I. Joe 3

|

Olyannyira sikeresen rajtol el a tavalyról az idei évre csúsztatott G.I. Joe - Megtorlás, hogy a stúdió nem sokat tökölt és szabad utat adott a harmadik résznek is. Release the Tatum!

Hirdetés

Minden film szeretne olyan nyitóhétvégét felmutatni, mint azt tette legutóbb a G.I. Joe - Megtorlás, ugyanis a Jon M. Chu (Step Up 2, 3D) rendezte akció több mint 130 milliót gyűjtőtt világszerte (kb. 50-et otthon, 80-at a világ többi részén). Mivel a mozit 130 millióból rendezték, már az első hétvégén nullszalldósra küzdötte magát, ami annyira tetszett a Paramount Pictures fejeseinek, hogy már is rábólintottak a harmadik részre. Azon kívül, hogy 3D-ben érkezik, semmilyen más konkrét információ nem látott napvilágot a G.I. Joe 3 kapcsán, de Lorenzo di Bonaventura biztosan visszatér a produceri poszton és bizakodó a franchise jövőjével kapcsolatban, akár egy Transformers - G.I. Joe keresztezést is el tudna képzelni. Mellesleg, a Variety azt pedzegeti, hogy Dwayne Johnson kaphatná a folytatás főszerepét...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.