Hirdetés

Zöld utat kapott a Marvel romantikus szuperhős sorozata, a Cloak and Dagger

|

Hirdetés

A megújult ABC Family csatorna (új nevén Freeform) berendelte a Cloak and Dagger sorozatot, amit egy romantikus szuperhős történetként írnak le. A széria a címadó duóról szól majd (polgári nevükön Tandy Bowen és Tyrone Johnson), akik olyan klasszikus Marvel képregényekben is feltűntek már mint a Pókember és az X-Men. Az élőszereplős inkarnációban két nagyon különböző közegből származó tinédzser azon találja magát, hogy szuperképességek ébrednek fel bennük. Tandy képes lesz fény tőröket alkotni, Tyrone pedig bekebelezi az embereket a sötétben. Gyorsan megtanulják, hogy jobb ha összetartanak, de egymás iránti érzelmeik még tovább komplikálják az amúgy sem egyszerű helyzetüket. A sorozathoz egyelőre még nem szerződtettek írókat, de a keresés már zajlik a Marvel Studios és az ABC Signature Studios irányítása alatt. A két karakter történetét elsősorban a fiatal felnőtteknek szánják, ezzel a szériát tökéletesen belőve a csatorna célközönsége számára.

Cloak_and_Dagger_USWW_2_EP
A Cloak and Daggerrel a Freeform a nagytestvére, az ABC nyomdokaiba lép, ahol nem ismeretlenek a Marveles tartalmak, hiszen az Agents of S.H.I.E.L.D. és az Agent Carter is ezen a csatornán látható, illetve ide fog megérkezni a Marvels Most Wanted és John Ridley titkos Marvel projektje is. Okos döntés egy ilyen sorozatot egy kisebb kábeles csatornán indítani, hiszen itt az értékeléseket sem úgy mérik, mintha egy nagyobb adónál futna a széria. (Jó példa erre az Agent Carter, ami a kritika elismertség ellenére nézettségi gondokkal küszködik.)  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.