Hirdetés

Az eredeti szereplőkkel érkezik a Zombieland folytatása

|

Tíz évet kellett rá várni.

Hirdetés

Hosszú várakozást és egy balul elsült tévésorozatos koncepciót követően a The Hollywood Reporter szállította az információt, miszerint a Sony Pictures zöld utat adott a nagy sikerű Zombieland folytatásának, amire mind a négy főszereplő, név szerint Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin egyaránt visszatér. A második rész munkálatai 2019 januárjában veszik kezdetüket, a bemutatót pedig 2019 októberére tűzte ki a stúdió, pontosan az eredeti film tizedik évfordulójára.

Hirdetés

Ahogy a szereplők, úgy az alkotógárda esetében sem történik változás. A Zombieland rendezője, Ruben Fleischer, valamint a forgatókönyvért felelős Rhett Reese és Paul Wernick fogják elhozni a folytatást is. Fleischer jelenleg a szintén a Sony égisze alatt készült Pókember spin-off, a Venom utómunkálatain dolgozik az októberben esedékes premier előtt, míg Rheese és Wernick hasonlóan szuperhősökkel voltak elfoglalva az elmúlt néhány évben, elvégre ők gondoskodtak a Deadpool első és második felvonásának szkriptjéről.

Az első rész négy rendkívül különböző embert helyez középpontba, akik saját útjaikat járva botlanak egymásba egy zombi apokalipszis kellős közepén, és bár eleinte előszeretettel esnek a másik torkának, hamarosan szoros kötelék alakul ki a társaság tagjai között. A filmet a sorra dicsérő kritikák a műfaján belül az egyik legjobb alkotásnak kiáltották ki, ráadásul pénzügyileg is sikerként könyvelhette el a stúdió, hiszen a 24 millió dolláros költségvetést többszörösen visszahozta a 102 milliós összbevételével.

Az eredeti hír szerint a folytatásban megfejelik ezt a 24 milliós büdzsét, ami nagyban köszönhető olyan tényezőknek, mint Stone legjobb színésznőnek járó Oscar-díja a Kaliforniai álomért, vagy Harrelson és Eisenberg jelölései az elmúlt évekből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.