Hirdetés

A Deadpool írói már dolgoznak a Zombieland 2 forgatókönyvén

|

Hét év után, többszöri nekifutásra úgy tűnik tényleg lesz valami a Zombieland folytatásából, Paul Wernick és Rhett Reese a Deadpool sikerét meglovagolva próbálja újra összehozni a filmet.

Hirdetés

A 2009-es Zombieland és a Deadpool írói, Paul Wernick és Rhett Reese a napokban jelentették be Kevin Smith és Greg Grunberg Geeking Out című új műsorában, hogy jelenleg is dolgoznak a Zombieland 2 forgatókönyvén. Elmondásuk szerint már folynak az egyeztetések a szereplőkkel és mindenki nagyon izgatott. 

Hirdetés

A négy főszereplő, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin és Woody Harrelson már évekkel ezelőtt kifejezte részvételi szándékát egy esetleges folytatásban, de most kaptunk először kézzel fogható hírt arról, hogy valóban beindulni látszik a szekér. A két író a következőket mondta:

Bréking, éppen most is a Zombieland 2-n munkálkodunk. Holnap ülünk le Woody Harrelson-nal és elmondjuk neki a terveinket. Az egész stáb nagyon izgatott. 

A műsorban beszélgettek egyebek között még arról is, hogy Bill Murray epikus cameo-ja Woody Harrelson-nak volt köszönhető, mivel azok a színészek, akiknek eredetileg felajánlották, mind lepattintották őket, illetve Patrick Swayze megbetegedése miatt mondta le végül.

Teljes elkeseredésükben írtak egy alternatív jelenetet, amiben nem szerepelt volna egy híresség sem, és közben Harrelson-t gyötörték, hogy nincs-e egy haverja, aki elvállalná. Ő Dustin Hoffman-t és Bill Murray-t ajánlotta, előbbi nem ért rá, utóbbi mondta, hogy küldjék el a forgatókönyvet. 

Murray annyit mondott Harrelson-nak, hogy tetszik neki a sztori, de mivel eredetileg már eleve zombi lett volna, kevesellte a teendőt a színész. Így aztán az írók nagy élvezettel írtak még neki pár jelenetet, hogy még annál is nagyobb élvezettel öljék meg végül. 36 órával később már vették is a kamerák, de a Sony ezt már nem merte a véletlenre bízni Murray korábbi reputációja miatt; gépre tették Woody Harrelson-t, hogy ugyan rángassa már oda a forgatásra a haverját.

Az eredeti Zombieland kevesebb, mint 24 milliós költségvetésből gazdálkodott és világszerte 103 milliót hozott a konyhára. 2013-ban összehoztak ugyan egy pilot epizódót egy potenciális sorozathoz az írók, de az Amazon végül nem rendelte meg.

Vajon még mindig jól fogadná a közönség a folytatást, vagy ez a hajó már elúszott?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.