Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Zombieland 2-t! (Lezárva)

|

Október 17-én visszatér Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin zombikat hajkurászni, mi pedig lehetőséget biztosítunk nektek, hogy premier előtt nézhessétek meg az akciózásukat.

Hirdetés

Columbus, Wichita, Tallahassee és Little Rock még mindig egy posztapokaliptikus világban próbálnak túlélni, akik Tallahassee "Csináld nagyban, vagy húzz haza" mondását komolyan véve a lehető legnagyobb és legjobb otthont, a Fehér Házat szemelik ki maguknak a folytatás elején. Az eltelt időben ugyanakkor nemcsak ők fejlődtek, és mint ilyen, a filmben láthatunk majd különlegesebb zombikat, valamint egy maréknyi vadonatúj karaktert is Rosario Dawson, Zoey Deutsch és Avan Jogia személyében. 

Hirdetés

Ha kíváncsiak vagytok a kalandjaikra, akkor remek hírünk van: a Puliwood és a MoziCom együttműködésének köszönhetően premier előtt nézhetitek meg a Ruben Fleischer (Gengszterosztag, Zombieland, Venom) rendezésében készült Zombieland: A második lövést, ugyanis három páros belépő talál gazdára azok között, akik október 15,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Hány éve jelent meg az első rész?

a, 5
b, 10
c, 15

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Zombieland" tárggyal. A vetítés 2019. október 16-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.