Hirdetés

Zombieland 2 - újabb híres cameo

|

Ha emlékeztek még a film egyes részeire, akkor emlékeitekben él az is, mikor Bill Murray zombinak maszkírozva feltűnik villájában. Nos, a folytatásban is számítanunk kell neves cameo jelenetekre.

Hirdetés

A Zombieland fénypontja határozottan az volt, mikor Bill Murray, az ex-szellemírtó feltűnik, ezért az alkotók a folytatásba is terveznek egy másik szupersztár feltűnését is. A megkeresettek között állítólag szerepel Harrison Ford és Anthony Hopkins is. A Bloody-Disgusting azt is kiderítette, hogy a forgatókönyv tartalmaz egy gazembert komikus megmozdulásokkal, és visszatér Tallahassee (Woody Harrelson) karaktere is, Jesse Eisenberg mellett természetesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.