Hirdetés

Zombieland 2 - Woody Harrelson bizonytalan

|

Az első film egyértelmű sztárja szerint a folytatás távolabbinak tűnik, mint az eredetileg gondolták. Jól haladt a folytatás tervezete, a forgatókönyv elkészült, beugrókat kerestek, ám...

Hirdetés

Woody azt állítja, hogy először el sem akarta olvasni a szkriptet, aztán mégis és azt hitte, hogy hihetetlenül vicces lesz. Végül saját bevallása szerint is tévedett. Biztos benne, hogy elkészülhet a folytatás, de abban nem, hogy az hasonló szintű lesz, mint az első rész. Amellett, hogy Harrelson nem éppen egy folytatás-párti, Jesse Eisenberg és Emma Stone naptára is táblázva van, nem tudni tehát, hogy mikor érnének rá a forgatásra. Gondoljátok, hogy napvilágot lát valaha is a Zombieland 2?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.