Hirdetés

Zombieland sorozat - Összeállt a stáb

|

Véget ért a casting és eldőlt, hogy mely színészek alakíthatják majd a sorozatban a filmből megismert karaktereket. Ti várjátok már az első epizódot?

Hirdetés

Nagyjából két hete számoltunk be róla nektek, hogy alakul a Zombieland sorozat stábja, amit a Trancsírák rendezője, Eli Craig készíthet. A 2009-es horror-vígjátékban Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone és Woody Harrelson remekelt, a sorozatban igyekeztek megtalálni azon színészeket, akik karaktereiket eljátszhatják. A casting véget ért és a következő helyzet alakult ki: Colombus figuráját Tyler Ross (Milkshake) kapta, az újonc Izabela Vidovic Little Rock lesz, Maiara Walsh (Bajos csajok 2) Wichita karakterét alakíthatja, míg a legújabb infók alapján Tallahassee bőrébe Kirk Ward (Austin Powers 2, A sziget, Tenacious D) bújhat. A négy szereplő feladata az lesz, hogy túlélje a zombi apokalipszist, a mozira jellemző humorral és iróniával megfűszerezve. A sorozat 30 perces epizódokból fog állni, a produceri teendőket a Zombieland mozi írói (Rhett Rhese és Paul Wernick) látják el. Arról nincsenek információink, hogy mikor kezdődhet a forgatás, vagy mikor mutatják be a pilot részt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.