Hirdetés

Zombieland sorozat törölve

|

A Zombieland TV sorozat nagy elsőbbséget élvezett az Amazonnál, a bejelentés után, szinte rögtön nekiláttak a pilot forgatásának.

Hirdetés

Az Amazon több sorozaton is dolgozik, a Zombieland egy volt a sok közül, és úgy voltak vele, hogy akkor foglalkoznak vele tovább, ha a pilot epizóddal elnyerik a rajongók tetszését és támogatását. Úgy tűnik, hogy a rajongóknak nem tetszett amit láttak, hiszen az Amazon bejelentette a Zombieland sorozat törlését. Az első epizód rendezője Eli Craig (Trancsírák) már ott is hagyta a produkciót és egy másik projekttel foglalkozik. A producereknek annyi esélyük maradt a sorozat megmentésére, hogy egy új céget keresnek, aki felkarolja őket. Reméljük még hallunk felőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.