Hirdetés

Zombik és gladiátorok Clive Barker tollából

|

A zombi téma egy pillanatig sem veszít érdeklődéséből, ezért az Amazon Studios is ráállt a témára és filmet tervez Zombies vs. Gladiators címen, melynek koncepciója egyértelmű.

Hirdetés

Az Amazon Studios is szeretné meglovagolni a zombis témát, ezért előhozakodott a Zombies vs. Gladiators ötletével, amelyhez megtalálták a megfelelő forgatókönyvírót is a horrormester Clive Barker személyében. Olyan regényeket köszönhetünk neki a stílust bővítve, mint a Kárhozat, Az éjszaka gyermekei, az Abarat vagy éppen a Pokolkeltő, de filmes tevékenysége sem elhanyagolható, hiszen ő rendezte a Hellraiser filmet és producerként jelen volt a két folytatásnál is, hogy a nevével fémjelzett Jericho című videójátékról már ne is beszéljünk. A Zombies vs. Gladiators sztorija szerint Rómában járunk, ahol a Colosseumban egy sámán halála előtt megidézi a legelső zombikat, és a gladiátorokra hárul a feladat, hogy megállítsák a vészt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.