Hirdetés

Zoolander 2 - Megvan a dátum (képek)

|

Hirdetés

Immáron hivatalos: 15 elteltével visszatér Ben Stiller Derek Zoolander képében, amelynek színésztársával, Owen Wilsonnal elegánsan a Valentino divatbemutatón felvonulva csaptak hírverést és bár ez egy női divat show, ez nem akadályozta meg őket abban, hogy végigsétáljanak a kifutón. A Zoolander 2 forgatása hamarosan Rómában veszi kezdetét, majd 2016. február 12-én mutatja be a Paramount Pictures Justin Theroux (a Trópusi vihar és a Vasember 2 írója) rendezésében és a mellékszerepekre sikerült megnyerni Will Ferrellt, Penelopé Cruzt és Christine Taylor-t is. A sztoriról semmi sem tudunk, de alant megleshetitek, hogy Stiller és Wilson hogyan festettek az imént említett eseményen: [gallery ids="46419,46418,46417,46416,46415,46414"]    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.