Hirdetés

Zoolander 2 - Rekordot döntött az első trailer

|

Hirdetés

Noha 2001-es megjelenésekor nem rajongtak túlságosan érte, azóta viszont kialakult egyfajta kultusz a Zoolander körül, amely lehetővé tette, hogy elkészüljön a második rész. A rendezői székben ismét Ben Stiller terpeszkedett, valamint visszatért a főszerepben is Owen Wilson oldalán és olyan színészek társaságában tolhatja a Kék Acélt vagy a Magnumot, mint Benedict Cumberbatch, Penelopé Cruz és Kristen Wiig, de visszatér többek között Will Ferrell is a "főgonosz" szerepében. Az első trailer mindent visz, látnátok kell, ha még nem tettétek volna (ha igen, akkor is nézzétek meg újra): https://www.youtube.com/watch?v=GgmHIXxr7Ww A Paramount Pictures bejelentette, hogy a Zoolander 2 fenti trailere rekordot döntött, ugyanis minden idők legtöbbet nézett vígjáték-előzetesévé vált. A videót, ami november 18-án debütált 52.2 millióan látták az első héten! A Dumb és Dumber kettyó első kedvcsinálóját döntötte le a trónról, amelyet 2014-ben a megjelenésétől számított egy hétben 49 millió alkalommal választottak a neten. Rendkívüli teljesítmény, de 2016. március 17-én kiderül, hogy a film hogy hasít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.