Hirdetés

Zoolander 2 - Remek hírek Stiller-től

|

Stiller kétségek közepette beszélt a Zoolander folytatásáról még tavaly is, de ma fordult a kocka, és kecsegtető információkkal látott el minket az Empire magazin segítségével.

Hirdetés

Az Empire munkatársának ugyanis beszámolt róla, hogy a Vasember 2 szkriptjét is jegyző Justin Theroux befejezte a Zoolander 2 könyvét, és már csak arra várnak, hogy a Paramount zöld utat adjon a forgatásra. Stiller elárulta, hogy a filmet nagyrészt Európában fogják forgatni (remélni sem merem, hogy Magyarországon is), és a két nagy alak, Derek (Stiller) és Hansel (Owen Wilson) mellett visszatér Mugatu (Will Ferrell) is. Tehát nem tapsra, hanem a Paramountra várunk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.