Hirdetés

Zoom és King Shark is feltűnik a The Flash legújabb előzetesében

|

Hirdetés

Amikor bejelentették, hogy a The Flash második szezonjának főgonosza Zoom lesz, rögtön megkezdődtek a találgatások, hogy vajon ki bújhat majd félelmetes ellenség maszkja alá. A producerek ugyan elmondták, hogy a kilétét csak az évad legvégén szeretnék felfedni, a mai nap a CW kiadott egy vadiúj előzetest, mely meglepetésre olyan képsorokat is tartalmaz, amely arra enged következtetni, hogy a következő epizódban (Escape From Earth-2) kiderülhet Zoom identitása. Rajta kívül feltűnik egy másik ellenség is, méghozzá King Shark, aki ugyan már megjelent ennek az évadnak egy korábbi részében, ám hamarosan egy teljes epizódot kapni fog, melyben A zöld íjászból ismert Diggle és Lyla is tiszteletét teszi. De elég is a szóból, tekintsétek meg az előzetes. Ti mit tippeltek, kit rejt Zoom ruhája? https://www.youtube.com/watch?v=7e1uXqixKYA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.