Hirdetés

Zootopia - A Disney új animációs filmje

|

Az Aranyhaj rendezője bemutatja a Disney következő animációs filmjét, a Zootopia című projektet, amelyet a D23 expón jelentettek be a nagyérdemű legnagyobb örömére.

Hirdetés

A Disney bejelentette a Zootopia című animációs mesét és közzétette az első koncepciós képet (fent) is, amelyet az Aranyhaj és a nagy gubanc rendezője, Byron Howard készít. A projektet úgy írták le, mint egy buddy akció-komédiára jellemző elemeket , amely egy állatok által lakott világban játszódik. A forgatókönyvet Jared Bush (All of Us) írja, a sztori pedig modern környezetben játszódik, ahol az állatok emberi tulajdonságokkal rendelkeznek (ruhát hordanak, beszélnek, stb.). Az állati város, a Zootopia főhőspárosa Nick Wilde, egy róka és Judy Hopps, egy nyuszi lesz. A ravaszdit megvádolják egy bűntettel, amit nem követett el, ezért menekülnie kell, míg az önelégült réparágcsáló a város legjobb zsaruját alakítja, aki közel áll ahhoz, hogy a róka nyomára akadjon, azonban mindketten egy összeesküvés áldozataivá válnak, ezért össze kell fogniuk és a közös ellenségek, valamint a kényszerű együttműködés hatására a legjobb barátokká válnak. A premier 2016-ban várható a Disney Animation Studios készítésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.