Hirdetés

Zootopia - Idris Elba és J.K. Simmons csatlakozott, és pár vadiúj kép is érkezett

|

Hirdetés

A Disney Animation legújabb projektje, a Zootopia-t már láthattunk egy teaser traileren, a D23 rendezvényen is kint volt, ám most a stúdió egy rakat képpel lepett meg minket, melyeken a karakterek láthatók, valamint ehhez kapcsolódóan leleplezték nekünk a színészek neveit, akik kölcsönözni fogják a hangjukat ebben az animációs filmben, akik között olyan sztárok neveit olvashatjuk, mint Idris Elba, J.K. Simmons, Shakira, vagy Alan Tudyk. Ginnifer Goodwin - JUDY HOPPS, egy rendőr nyuszi Jason Bateman - NICK WILDE, egy szélhámos róka Shakira - a szupersztár GAZELLE Idris Elba -  BOGO, a Zootropolis Rendőrkapitányság vezetője. Egy kemény kafferbivaly, aki vonakodik bevenni az első nyuszi zsarut, Judy Hoppsot az ő edzett orrszarvúkkal, elefántokkal és vízilovakkal teli csapatába. J.K. Simmons – A polgármester LEODORE LIONHEART, Zootropolis nemes vezére. Nate Torrence - A Zootropolis Rendőrkapitányság egyik legbájosabb gepárdja, BENJAMIN CLAWHAUSER. Clawhauser két dolgot szeret: a popsztár Gazellet és a fánkot. Jenny Slate - asszisztens BELLWETHER, egy édes bárány kis hanggal, aki állandóan a polgármester Lionheart lába alatt van. Tommy Chong – YAX, a jak, a legfelvilágosultabb szarvasmarha Zootropolisban. Octavia Spencer - MRS. OTTERTON, egy kétségbeesett vidra, aki Judy Hoppshoz fordul segítségért, hogy segítsen megfejteni, mi áll a férje titokzatos eltűnésének hátterében. Bonnie Hunt - Bonnie Hopps, Judy anyja. Szereti és támogatja a lányát, de ideges, mert Judy Zootropolisba költözött, hogy nagyvárosi rendőr legyen. Don Lake - Judy apja, STU Hopps Alan Tudyk - DUKE WEASELTON, egy csaló menyét Tommy “Tiny” Lister - FINNICK, a sivatagi róka Raymond Persi - FLASH, a leggyorsabb lajhár Katie Lowes - DR. MADGE, méhészborz, aki a Városháza elé terjeszti a legsürgetőbb egészségügyi eseteket. Jesse Corti - MANCHAS, a jaguár, a nagy tekintélynek örvendő sofőr, aki a legnagyobb limuzin cégnek dolgozik a városban.   [gallery ids="70270,70271,70272,70273,70274,70275,70276,70277,70278,70279,70280,70281"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.