Hirdetés

Zootopia - Koncepciós rajz a Disney új meséjéről

|

Hirdetés

Egy kezünkön megtudjuk számolni, hogy a Disney hány alkalommal mondott valami újdonságot a Zootopia névre hallgató új animációs filmjével kapcsolatban, eddig ugyanis a bejelentés híre mellett mindösszesen egy szál koncepciós rajzot kaptunk a meséhez, amelyhez most egy újabb látnivaló csatlakozott. A Zootopia rendezését olyan animációs filmek terén sokat tapasztalt rendezők látják el, mint Byron Howard (Aranyhaj és a nagy gubanc, Volt) és Rich Moore (Rontó Ralph), míg a forgatókönyv minőségéért Jared Bush felel, aki a hazánkban kevésbé ismert All of Us és Who Wants to Marry My Dad? sorozatokat írta. Az úriember referenciái talán eltántoríthatnak pár embert, de a sztori jónak ígérkezik: a középpontban egy állatok által lakott városban, Zootopiában játszódik, ahol az élőlények együtt élnek fajtól függetlenül és emberi tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide érkezik Judy Hopps, az optimista nyuszi rendőrlány, aki hamar rájön, hogy a nagyobb állatokkal nem könnyű szót érteni. Mindenáron bizonyítani szeretne, ezért elvállal egy ügyet, amelynek megoldásához kénytelen együtt dolgozni a nagydumás szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

11024796_880396328668360_3497664359616170302_n
Egyelőre nem tudjuk, hogy kik fogják megszólaltatni az állatokat, de az már biztos, hogy 2016. március 4-re tűzte ki a Disney az időpontot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.