Hirdetés

Már készül a Zootropolis folytatása?

|

Az animációs film egyik színésze remek hírekkel szolgált a rajongóknak.

Hirdetés

Nem csak a kritikusok, hanem a nézők is nagyon szerették a Disney 2016-ban megjelent animációs filmjét, a Zootropolist, elvégre Byron Howard, Rich Moore és Jared Bush rendezése fantáziadús volt, tele kreatív ötletekkel és szerethető karakterekkel, ráadásul fontos témákkal foglalkozott lenyűgöző kivitelezésben. Nem is csoda, hogy az állati nagy balhé globálisan több mint 1 milliárd dollárt hozott a vállalat számára, ez alapján pedig a rajongók joggal reménykedhettek egy folytatásban, csakhogy a Disney hivatalosan azóta sem jelentette be azt. 

Hirdetés

Az Oscar-díjat is bezsebelt Zootropolis egyik színészének azonban most eljárt a szája. Tommy Lister Finnick karakterének kölcsönözte a hangját, aki a főszereplő róka, Nick Wilde bűnöző haverja volt a történetben. Lister megerősítette, hogy benne van a folytatás munkálataiban, sőt a Disney nem is csupán egy második, hanem egy harmadik részt is tervez, ahogyan - az állatos animációs filmeknél maradva - a Madagaszkár filmek esetében is láthattuk. Lister ráadásul elmondta, hogy a büdzsé is megemelkedett, ugyanis míg az elsőt 240 millió dollárból hozták össze, addig a következő már 300-ból fog elkészülni és ebben nincs benne a reklámköltség. A színész persze nem aggódik rajta, hogy nem fog megtérülni a befektetés, ugyanis információi szerint az első Zootropolis 2,6 milliárd dollárt gyűjtött összesen, amiben benne vannak a mozis bevételek és a merchandising is. 

Ha Lister valóban az igazat mondja és tényleg készül a Zootropolis 2-3, valószínűleg akkor is csak évek múlva láthatjuk majd a következő felvonást, mindazonáltal egy hivatalos bejelentés megnyugtató lenne a Disney részéről. Ti örülnétek a folytatásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.