Hirdetés

Zootropolis - Újabb állati poszterek érkeztek

|

Hirdetés

A Disney új animációs meséjének már az eddigi marketingje is rettentő vicces volt és szórakoztató, a külföldi éltető kritikák szerint pedig a film se lett különb (mi is pár napon belül meggyőződünk róla, amit azonnal a tudtotokra is adunk), sőt odáig mennek, hogy a stúdió elmúlt 20 évének a legjobbja. Talán még emlékeztek, hogy a múltkor érkezett pár, az aktuális sikerfilmeket kifigurázó plakát, mint A szürke ötven árnyalata, a Jurassic World, vagy a Star Wars - Az ébredő Erő. Most itt van a folytatás is, egy TV Spot kíséretében, amely az olyan Oscar-esélyes filmeket figurázza ki, mint a Mad Max - A harag útja, a Steve Jobs, A visszatérő, A nagy dobás, vagy a Kémek hídja. Ezeket látva garantáltan jó kedvre derül az ember... vagy az állat. A Zootropolis március harmadikától nálunk is látható lesz a vásznakon. [gallery columns="5" size="medium" ids="81744,81745,81746,81747,81748"] https://www.youtube.com/watch?v=6vmgiDCxRZs  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.