Hirdetés

Zorro Reborn - Újraindítják az álarcost

|

A 20th Century Fox gondolt egyet, és friss döntésének első blikkre szörnyű következményei lesznek: újra szeretné indítani Zorro kalandjait, ezúttal darkosabb stílusban, Zorro Reborn néven.

Hirdetés

A Zorro Reborn rengeteg változáson esik át, az eddig megszokott helyszínek helyett képzeljünk el egy apokaliptikus sivatagot, ahol már nem az igazságot hajszolja álarcos barátunk, sokkal inkább a bosszú élteti. Zorro is erős átalakuláson megy keresztül, sokkal sötétebb, komorabb hangulatot képzeljünk el, lényegében Sergio Leone westernjei, a Nem vénnek való vidék és a Nolan féle Batman trilógia keverékéhez hasonlítják a stílust. A rendezésért Rpin Suwannath tehető felelőssé, aki korábban egyetlen filmet sem hozott össze, csupán a vizuális effektekért felelt több műnél is, úgy mint X-Men 1-2, Van Helsing, A hatodik napon, Superman visszatér, Narnia 1-2. A szkriptet Lee Shipman és Brian McGreevy szerzi, ők sem dicsekedhetnek dicső múlttal... Mi sül ki ebből? Sajnos első ránézésre semmi jó...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.