Hirdetés

Zsákos Frodó feltűnik a The Hobbit-ban?!

|

Elijah Wood cameo szerepet kaphat a The Hobbit első részében?! A Deadline értesülései szerint lehetséges, hogy a válasz igen. De mégis hogy, ha Frodó akkoriban még a kis kardjával játszadozott a megyei porban? Vagy tévednék?

Hirdetés

Itthon A babó néven került kiadásra az eredetileg The Hobbit névre keresztelt Tolkien történet, melyet Peter Jackson adaptál a vászonra. A Gyűrűk Urából ismerős szereplők jó része visszatér, így Galadriel (Cate Blanchett), Gandalf (Ian McKellen), Gollum (Andy Serkis), Elrond (Hugo Weaving), Legolas (Orlando Bloom), és Bilbó is, de fiatal kiadásban (Martin Freeman). A friss hírek szerint tovább bővül a csapat egy cameo-val, amelyet Elijah Wood, azaz Zsákos Frodó követ el. A megjelenítése bizonyára valamilyen technikával történik, valószínűleg azzal, amivel Jeff Bridges-t is megfiatalították a Tron: Örökségben. Az első The Hobbit film 2012 decemberére várható, míg a második 2013-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.