Hirdetés

Zseni ez a Darth Maul rajongói kisfilm

|

Hirdetés

Bár Darth Maul túl sokat nem szerepelt a Star Wars: Baljós árnyakban, mégis nagy nyomot hagyott a rajongókban (és Qui-Gon Jinnben), sokan pedig azóta is fájlalják, hogy nem láthatták többet kedvencüket, ráadásul a jelenlegi terveket elnézve valószínűleg nem is egyhamar fogják (ha egyáltalán). Szerencsére akad olyan tehetséges és elhivatott fan, aki szívén viseli Darth Maul sorsát, ezért készített neki egy saját, meglehetősen minőségi kisfilmet. Shawn Bru írta és rendezte a Darth Maul: Apprentice-t, amely a sith háttértörténetét meséli el: azt a küldetést ismerhetjük meg, amit Maul megtett a mesterének, mielőtt kiérdemelte volna a Darth titulust. Ehhez viszont egy egész csoportnyi jedin keresztül vezetett az út: https://www.youtube.com/watch?v=Djo_91jN3Pk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.