Hirdetés

Zseniális rövidfilmmel rukkolt elő Neill Blomkamp stúdiója

|

Sharlto Copley az Isten! Legalábbis az Oats stúdió rövidfilmjében, a God: Serengetiben, ahol nem éppen egy konvencionális istenképet mutat be.

Hirdetés

Neill Blomkamp Oats stúdiója csak úgy ontja magából a rövidfilmeket, de a legutóbbi mindegyiken túltett. A sajnos csak 4 perces mesterműben Sharlto Copley Isten bőrébe bújva próbál uralkodni az embereken komornyikja segédletével.

Hirdetés

A God: Serengeti a stúdió eddigi legrövidebb és a többitől talán legelütőbb tagja. Itt az eddigi sci-fis, harcias tónust egy kissé szatirikusabb váltotta fel, ahol Isten úgyszolván csak legyint a világ dolgaira, miközben hatalmas könyvének olvasgatása sokkal jobban érdekli. Ezért fél szavakkal instruálja komornyikját, akinek tulajdonképpen a kezébe kerül a pusztai ősemberek sorsa.

Az ötleten kívül a kivitelezés is meglepően jó, Sharlto Copley pedig igazán érdekes a szemüveges, őszes Isten szerepében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.