Hirdetés

Zsivány Egyes - az első hivatalos kép a visszatérő Bail Organáról

|

A US Weeklyben jelent meg az első kép az újra beköszönő karakterről.

Hirdetés

Rohamtempóban érkezik a Zsivány Egyes premierje, így nem meglepő, ha a karakterek hivatalos képei is elkezdenek felsorakozni. Ki emlékszik még Bail Organa szenátorra röpke 11 évvel ezelőttről? Nemrég a Twitteren osztottak meg egy képet, melyen ő látható a Zsivány Egyes egyik jelenetében.

Hirdetés

A US Weekly foglalkozott bővebben nemrég a filmmel, melynek apropójából közölték az első hivatalos fotót az egykori szenátor karakteréről. Filmen legutóbb A sith-ek bosszújában láthatta a közönség, ő volt az, aki örökbe fogadta a csecsemő Leiát a film végén. Akkor is és most is Jimmy Smits alakításában láthatjuk, aki annyit elárult, hogy Organa "nincs már olyan magasan a politikai ranglétrán", mint a harmadik epizód végén.

A színész hozzátette, hogy karaktere nem kap sok játékidőt a filmben, viszont fontos összekötő elem a Lucas-féle filmek és a Disney művei között. Azt még egyelőre nem tudjuk, hogy a Star Wars történetében mennyi szerepe lesz még Organának, hiszen az sem tisztázott, hogy Leia otthona, az Alderaan felrobbanásánál (Az új reményben) a figura a bolygón tartózkodott-e, vagy, hogy egyáltalán élt-e még akkor.

Lehetséges, hogy a Zsivány Egyes fényt derít a sorsára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.