Hirdetés

Zsivány Egyes - nincs tervben a bővített verzió

|

A vágók nem hiszik, hogy láthatnánk egy bővített Zsivány Egyes filmet, mert nem éri meg, emellett meséltek egy kicsit az utóforgatásokról.

Hirdetés

Spoilerek előfordulhatnak! A Zsivány Egyes hatalmas siker lett, pedig nem teltek eseménytelenül a munkálatok az újra forgatások miatt és mégis a nézők mindebből annyit vettek észre, hogy láttak egy kivételes filmet és egy igazán kiemelkedő Star Wars spin-offot.

Hirdetés

A kiegészítő forgatásokon nemcsak egy új rendező, Tony Gilroy segített be, hanem a testvére, John Gilroy is, aki a vágásba szállt be Colin Goudie mellé, és most ők ketten árultak el néhány apróságot a titokzatos utóforgatásokról. Már korábban hallottuk, hogy főleg a karakterek miatt volt szükségesek a változtatások, ezt most a srácok is megerősítették:

A történetet egy bizonyos fokig újragondolták, az elején sok jelenetet hozzáadtak és kibővítettek. Sokkal többet akartunk látni a karakterekből, mint Cassian és Bodhi. Cassian jelenete a kémmel és Bodhi útja a Jedhán Sawhoz, ezeket mind utólag tettük hozzá. Akárcsak Jyn esetében, a bemutatása és a menekülése a szállítóhajóról, azért volt rájuk szükség, hogy jobban felépíthessük a történetüket.

Cassian (Diego Luna) karaktere alapvetően sokkal több figyelmet kapott, főleg azért, hogy rajta keresztül ismerhessük meg a lázadók kemény döntéseit, mint például, amikor lelövi a kémet a cél érdekében. A brutális valóság bemutatása nélkül a végeredmény sem lett volna olyan hatásos, legalábbis John Gilroy szerint.

Sokan inkább arra kíváncsiak, hogy lesz-e bővített kiadás, amiben végre láthatjuk az "eredeti" felvételeket vagy legalább egy részüket. Goudie-nak erre is volt válasza:

Nem volt sokkal hosszabb, mint a kész film. Az első összeállítás nem volt messze a végső hossztól. Talán 10 perccel volt benne több? Őszintén nem emlékszem, mert már majdnem egy éve volt. Szó sincs egy misztikus négy órás verzióról.

Egyértelműen sok jelenet hiányzik a végső filmből, hisz láthattuk őket az előzetesekben, talán majd a lemezek extrái közé bekerülnek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.