Hirdetés

Ekkortól válthatunk jegyet a Zsivány Egyesre

|

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet forgalmazója megerősítette, hogy mikortól kezdhetünk jegyet vásárolni a december 15-én mozikba kerülő spin-off vetítéseire.

Hirdetés

Azok, akik elég gyorsak hamarosan elsőként csatlakozhatnak majd az ellenálláshoz és követhetik nyomon a Halálcsillag terveinek ellopását a Zsivány Egyes megtekintésével. 

Hirdetés

A Fórum Hungary közleménye szerint november 28-tól, azaz hétfőtől vásárolhatnak az érdeklődők jegyet a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetre, amely bár csak december 15-én kerül a hazai mozikba, számos mozi fogja műsorára tűzni már december 14-én, szerdán este is a premier előtti vetítéseknek köszönhetően. Addig ismételjünk a legutóbbi trailerrel:

Igyekszünk mi is az elsők között, szigorúan spoilermentesen írni majd a filmről és beszámolni róla, hogyan sikerült a Zsivány Egyes, a legelső Star Wars mellékszál. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.