Hirdetés

Zsivány Egyes - íme az új hajó, az U-szárnyú

|

Bemutatkozott a legújabb Star Wars űrhajó, ami a Zsivány Egyesben fog debütálni.

Hirdetés

Májusban egy Star Wars könyvnek köszönhetően megismerhettünk néhány részletet az U-szárnyúra keresztelt új űrhajóról, ami a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetben fog bemutatkozni. Múlt hónapban még több információval gazdagodtunk a hajót illetően, de mostanáig kellett várnunk arra, hogy végre szemügyre is vehessük.

Hirdetés

Matt Martin, a Lucasfilm Story Groupjának tagja beugrott a The Star Wars Show-ba, ahol megmutatta milyen is lesz ez a bizonyos U-szárnyú. Martin azt is elárulta, hogy valójában nem ez az első alkalom, hogy az új hajót láthatjuk, hiszen múlt évben már felfedtek egy koncepciós rajzot, amin szintén feltűnt a gépezet. A Star Wars flotta legújabb tagjáról így nyilatkozott:

"Az U-szárnyú egy új hajó a Star Wars univerzumban. Csapatszállító és lövész is egyben, szóval az a feladata, hogy bevigye a Lázadó csapatokat a leghevesebb harci övezetekbe és letegye őket, amilyen gyorsan csak lehet. A szárnyai mozognak, a szituációnak megfelelően. Elvégzi az egységek szállítását és légi támogatást is nyújt."

Ezzel megerősítésre kerültek a korábbi pletykák, amik szintén egy "erős csapatszállító és lövész hajót" írtak le. A videóban szintén jól látható, ahogyan a szárnyak mozognak, arra amerre éppen kell nekik, valamint az is kiderül, hogy az U-szárnyú hivatalos neve az INCOM UT-60D.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.