Hirdetés

Előzetesen Bruce Willis új filmje, a Hard Kill

|

Zsoldosháborúba csöppen a szebb napokat is megélt akciósztár.

Hirdetés

Bruce Willis munkássága kapcsán az elmúlt években egyre nehezebb keresni a pozitív példákat, mindenesetre a veterán színész nem adja fel, és hamarosan egy újabb akció-thrillerrel érkezik a mozikba. A Matt Eskandari által rendezett Hard Killhez egy előzetes is érkezett a napokban.

Hirdetés

Willis a milliárdos techgurut, Donovan Chalmerst alakítja, aki egy zsoldoskatonák alkotta csapat felbérelésével igyekszik megvédeni az egyik legértékesebb, egyben rendkívül veszélyes találmányát. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a dolgok hirtelen rosszra fordulnak, amikor egy terroristacsoport elrabolja a milliárdos lányait, ezzel patthelyzetbe kényszerítve Chalmerst. A zsoldosok vezetőjét egyébként az a Jesse Metcalfe alakítja, akit a legtöbben valószínűleg a Született feleségekből ismerhetnek.

A Hard Kill augusztus 28-án kerül mozikba, ám ezzel egy időben - a járványra való tekintettel is - digitálisan is megvásárolható lesz a Bruce Willis fémjelezte film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.