Hirdetés

Zúznak a szörnyek az Egyiptom istenei TV Spotjában

|

Hirdetés

Az Egyiptom istenei továbbra sem tűnik többnek agyatlan látványzúzdánál és a CGI is hagy kívánni valót maga után, de ettől függetlenül szerintem én imádni fogom amolyan guilty pleasureként Alex Proyas moziját, amelyben a Brenton Thwaites alakította Bek kerül a Nikolaj Coster-Waldau által játszott Hórusz és Gerard Butler Széth közötti csatározásba. A filmben még feltűnik Geoffrey Rush is, akinek lehet, hogy kellett egy kis mellékes, míg kijön az újabb Karib-tenger kalózai mozi. A Egyiptom istenei színvonaláról két hét múlva bizonyosodhatunk meg. https://www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=S37sBYwlULs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.