Hirdetés

6 izgalmas képregény, amiket a Comic-Conon jelentettek be

|

Nem csak a szuperhősök rajongóinak.

Hirdetés

A jelenleg is javában zajló San Diego-i Comic-Conról folyamatosan jönnek az izgalmas filmhírek és előzetesek, de amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy megannyi olyan képregényről is hírt kaptunk, amelyek újonnan fognak indulni. Mivel a bőség zavara igencsak nagy úr, ezért mi kiválogattunk nektek hat olyan képregényt, amelyet érdemesnek találtunk arra, hogy röviden bemutassunk. Ezen képregények között akad spin-off, folytatás, önálló történet és minden, mi szem-szájnak, pókösztönnek ingere. 

Hirdetés

Red Goblin: Red Death

Hihetetlen leírni is, de az Amazing Spider-Man Amerikában már túl van a 800. számon, ami azt jelenti, hogy 800 issue-n keresztül szőtte hálóját és ontotta favicceit a mi barátságos és közkedvelt Pókemberünk. De ez most szinte lényegtelen. Ami lényeg, hogy a 800. számban (ami tavaly májusban látott napvilágot és Dan Slott írta) Norman Osborne egy különös szövetséget kötött, mégpedig nem mással, mint Carnage-dzsal, akivel aztán szimbiózisba került - ebből a szimbiózisból pedig megszületett Red Goblin. Pat Gleason, Rob Fee és Sean Ryan írók fogják jegyezni azt a miniszériát, amelyet kizárólagosan Red Goblinnak szentelnek, és amelynek címe: Red Goblin: Red Death lesz. A rajzokért Pete Woods fog felelni.

Első szám megjelenése: ismeretlen

Undiscovered Country

Scott Snyder (Batman: Nulladik év) és Charles Soule (Daredevil) írók dugták össze a fejüket Giuseppe Camuncoli (Hellblazer) rajzolóval, hogy tető alá hozzanak egy új, eredeti ötleten alapuló képregényt, az Undiscovered Country-t. A történet szerint egy csapat felfedező Amerikának egy eddig ismeretlen szegletére bukkan, amely amellett, hogy rengeteg titkot hordoz magában, eleve évtizedekig rejtve volt Amerika és úgy en bloc a világ elől. Az expedíció célja nem más, mint hogy gyógyírt találjanak egy emberiséget fenyegető vírusra. Snyderék szerint a képregény hangvételben leginkább a Land of the Lost-ra fog emlékeztetni és a tucatnyi szimpatikus szereplő mellett találkozhatunk majd egy rakás olyan kreatúrával, amelyek láttán a kalandtörténetek rajongói remélhetőleg megnyalják mind a tíz ujjukat. A rajzokért Daniele Orlandini lesz a felelős. 

Első szám megjelenése: november

Doctor Doom

Fátum doktor, a Fantasztikus Négyes esküdt ellenségének egyike új, önálló sorozatot kap. Ez eddig nem mondható meglepőnek. Christopher Cantwell író és Salvador Larocca rajzoló azonban csavart egyet a dolgon és egy olyan történetet vázoltak fel, amely mindenképpen érdekesnek bizonyulhat: a képregény szerint Fátum egy ideje próbál felszólalni az ellen, hogy tudósok egy csoportja mesterségesen hozzon létre fekete lyukat, egy terrorcselekményt követően pedig üldözött emberré válik. A kámzsás, álarcos fickó tehát nem a világot szeretné uralma alá hajtani, csak megmenteni azt, miközben valakik nagyon azt akarják, hogy eltakarodjon az útból. Kénytelen tehát menekülőre fogni és megpróbálni tisztázni a saját nevét. Érdekes felállás az biztos.  

Első szám megjelenése: egyelőre ismeretlen

Dead Eyes

Az 1990-es években játszódó Dead Eyes egy egykori, már visszavonult gengsztert állít középpontba, aki boldogan éli nyugodt életét feleségével. Egészen addig, amíg feleségét el nem rabolják és így rá nem kényszerül, hogy ismét felvegye a kesztyűt és morcos attitűdjét. Gerry Dugan (akinek Deadpool-képregényeket köszönhetünk) írja ezt a borító alapján old school, noiros beütésű, állítása szerint erőszakos, vicces és szomorú képregénysorozatot. Az Image Comics szériáját John McCrea rajzolja majd, aki többek között Garth Ennis The Boys című képregényén is dolgozott.

Első szám megjelenése: október 2.

The Amazing Mary Jane

Tudom, tudom. Mégis miért kell minden egyes karakternek külön szentelni sorozatot? Jogos a kérdés. De nézzünk magunkba, ha Red Goblin kaphat szériát, akkor szegény MJ, aki annyi ideje ott lébecol már Pókember/Peter Parker körül, ugyan miért ne érdemelhetné meg azt a bizonyos tizenöt perc hírnevet? A The Amazing Mary Jane-t Leah Williams (Age of X-Man: Extremists) írja és Carlos Gomez (Red Sonja) rajzolja, a történet pedig a vörös hajú lány Hollywood-beli kalandozásait és szárnypróbálgatásait fogja bemutatni. A hivatalos sajtószöveg szerint nem lesz híján a sorozat akcióban, humorban, drámában, valamint csillogásban sem - ráadásul, ha elég leleményesek az alkotók, akkor nem hagyják ki a ziccert és egy kis Hollywood-fricskát is beleékelnek a panelek közé.

Első szám megjelenése: október

Spider-Verse

Ha már akkora sikert aratott a tavalyi év során az Irány a Pókverzum, hát Jad Mackay író Juan Frigerim Arthur Adams, Stuart Immonen, Stacey Lee rajzolókkal egyesülve papírra vetnek egy vadonatúj sorozatot, amelyben Miles Morales kalandjait mesélik tovább, amint különböző alternatív dimenziókba téved és különböző Pókemberekkel fut össze. Az biztos, hogy van kraft ebben az ötletben, csak győzzék fantáziával és kreativitással az alkotók, akkor nem lesz gond egy pókszál se.

Első szám megjelenése: egyelőre ismeretlen

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.