Hirdetés

A Harry Potter filmek színésze óva int a szakmától - Sean Biggerstaff-fal interjúztunk a Budapest Comic Conon

|

A Harry Potter franchise Oliver Woodja megosztotta velünk meglátásait a modern technológiával, a streaminggel és a színészi pályával kapcsolatban is.

Hirdetés

Sean Biggerstaff karrierjének legnagyobb szerepe egyértelműen a Harry Potter filmek Oliver Woodja, a Griffendél kviddics csapatának kapitányaként sokak szívébe lopta be magát, és bár a hasonlóan kiugró sikerek azóta elkerülték, azonban a színész folyamatosan dolgozik, forgat és zenél is egyben. Sok más kollégája mellett Sean Biggerstaff is ott volt vendégként az első Budapest Comic Conon, ahol nem csupán dedikált és fotózkodott, de interjút is adott nekünk. 

Hirdetés

A beszélgetés során kiderült, hogy a színész mit gondol a streaming térnyeréséről, a Harry Potternél alkalmazott digitális technológiáról, valamint őszintén beszél arról is, hogy mennyire nehéz előadóművészként karriert csinálni, ezért mindenkit óvatosságra int a pályával kapcsolatban. 

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben támogatni is szeretnétek a videós munkáinkat, akkor ezt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg, így még több puliwoodos tartalom készülhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.