Hirdetés

A Trónok harca Joffrey-ját nem köpik le az utcán - Jack Gleesonnal interjúztunk a Budapest Comic Conon

|

Az utálatos karaktere miatt még kedvesebbek az emberek a Trónok harca színészével - derült ki az interjú során, amit Jack Gleeson nekünk adott.

Hirdetés

Sokan hiszik azt, hogy a Trónok harca gonosz Joffrey-ját megformáló Jack Gleesont folyamatosan atrocitások érték a szerepe miatt, elvégre akadnak olyan nézők, akik nem tudnak különbséget tenni valóság és fantázia között, azonban a színész szerint pontosan emiatt a tévhit miatt elképesztően kedvesek vele mindenhol. Pontosan azért, hogy ellensúlyozzák az esetleges negativitásokat. 

Hirdetés

De Gleeson nem csupán erről mesélt nekünk a Budapest Comic Conon, hanem olyan témákat is érintett, mint a gyermekkori színészkedés, a videojátékos karakterek fejlettsége, valamint a szivárgások. Terrmészetesen ő is intézett egy-két bölcs szót a pályakezdőkhöz, és érdemes megfogadnia a tanácsait azoknak, akik ezt a hivatást tervezik választani. 

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben támogatni is szeretnétek a videós munkáinkat, akkor ezt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg, így még több puliwoodos tartalom készülhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.