Hirdetés

A Vikingek színésznőjét megrémíti a deepfake - Georgia Hirsttel interjúztunk a Budapest Comic Conon

|

A Vikingek Torvijának megformálója mesélt az édesapjával való közös munkáról, a karakter sorsáról és arról is, hogy mi a véleménye a deepfake technológiáról.

Hirdetés

Bár a Budapest Comic Con veterán művészei egyértelműen John Rhys-Davies, Christopher Lambert és Spencer Wilding voltak, azonban az eseményen részt vettek fiatal, de már ismert színészek is, akik jellemzően egy-egy szereppel robbantak be Hollywoodban. Köztük van Georgia Hirst is, akinek bár volt több projektje is (még egy videojáték is, a Five Dates), azonban egyértelműen mindenkinek a Vikingek sorozat Torvija ugrik be róla, a színésznő pedig maga is nagyon szereti a karaktert. 

Hirdetés

Hirst a Budapest Comic Conon örömmel mesélt több témában is az őt meginterjúvoló kollégánknak: kifejtette véleményét az édesapjával való közös munkáról és arról, hogy a forgatókönyvíró szülő eredetileg viszonylag korán kiírta volna Torvit a sorozatból. Emellett elárulta, hogy mit gondol a deepfake technológiáról és igyekezett tanácsot is adni azoknak, akik a színészettel kacérkodnak. 

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben támogatni is szeretnétek a videós munkáinkat, akkor ezt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg, így még több puliwoodos tartalom készülhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.