Hirdetés

Ajánló - Nemere István: Őrült regény

|

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Nemere István az egyik legismertebb magyar író. Az vitán felül áll, hogy Ő a legtermékenyebb, ezt szépen bizonyítja az a több mint 650 könyv, amit írt. Legújabb könyve az Őrült regény, az Athnaeum Kiadó jóvoltából került a birtokunkba. Annyi biztos, hogy nem csalódtam, és ez enyhe kifejezés. Elárulok nektek egy titkot. Amikor Nemere egy-egy könyvét olvasom, igazából megszűnik bennem a kritikus, és csak élvezem a lehetetlenebbnél lehetetlenebb kalandokat. Így volt ez most is, és az a nagy helyzet, hogy iszonyatosan jól szórakoztam. A történet megmosolyogtató és rendkívül pörgős. Üresjárat nincs, az ember pár perc alatt a rabjává válik. A könyv olvastatja magát. Na, de a sok dicséret után lássuk miről szól a szóban forgó kötet.

őrült regény borító
Egy éjjel mentő visz egy különös beteget az eldugott elmegyógyintézetbe. A fickóért nem kisebb név, mint a legendás Kálnoky doktor felel, akihez híres emberek tucatjai járnak alkalomadtán. Miután a beteg megérkezik a kórház falain belül is nagy nyüzsgés támad. És ez nem véletlen, hiszen nem kisebb név érkezett hozzájuk, mint Nemere István, a híres író. Természetesen a hír eljut az újságírókhoz is, akik nagy sztorit remélnek az ügyből. De felbukkannak az újságíróktól sokkal kellemetlenebb alakok is. Nemere rosszakarói most kapni akarnak az alkalmon és el akarják hallgattatni az neves írót. Ott lihegnek a nyomában a Moszad, a CIA és a KGB emberei is. Továbbá afrikai bérgyilkosok, milliomos médiaguru és még számtalan rosszarcú alak. De minden hiába, mert a szálak így is úgy is Nemere kezében futnak össze. Ha a fentiekből még nem lett volna elég egyértelmű, akkor most leírom ide is. Ha felhőtlen szórakozásra vágysz, ebben a könyvben megkapod, szóval irány a könyvesbolt! A kötetért köszönet illeti az Athenaeum Kiadót!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.