Hirdetés

Az Arcane és a Cyberpunk: Edgerunners után újabb videojátékos sorozat hódíthat

|

A Dragon Age: Feloldozás is a Netflixen próbál szerencsét.

Hirdetés

Nem panaszkodhatnak a gamerek arra, hogy a játékipar nem próbál meg más médiumokba is beszivárogni, hiszen csak az utóbbi években olyan videojátékos szériák debütáltak, mint az Angry Birds, a Castlevania, a Dota, az Arcane és a Cyberpunk: Edgerunners, a filmes próbálkozásokról nem is beszélve (élen az Uncharteddel és a Sonic-kal, de jelenleg is készül pár, például a Gran Turismo). 

A felhozatalt a BioWare népszerű fantasy franchise-a, a Dragon Age is bővíti, a Netflixen bemutatkozott Dragon Age: Feloldozás (Dragon Age: Absolution) című animációs sorozat a fejlesztőcsapat következő projektjét, a Dragon Age: Dreadwolfot hivatott felvezetni, de az Arcane-nel vagy éppen a Cyberpunkkal ellentétben nagyon is szükséges hozzá a korábbi játékok ismerete.

Hirdetés

Az Absolution története egy különleges tagokból álló csapatra fókuszál, akik meg akarnak szerezni egy nagyerejű, vérmágiával akvitálható ereklyét. A figurák között akad egy pengeművész elf rabszolga (Miriam), egy harcos Orlais-ből (Roland), egy házsártos törpe (Lacklon), egy vicceskedő qunari mágus (Qwydion) és egy kötelességtudó varázsló (Hira), akiket a betörési terveket szövögető szabadságharcos (Fairbanks) fog össze.

Ahogyan ez elvárható, a csapatdinamika működik és szórakoztató, de a készítők nem feledkeztek meg arról sem, hogy jót tesz néha morálisan ingoványos talajra tévedni, a sorozat azonban mégis túl rövidnek és tökéletlennek érződik. Videóban meséli el a GameStar, hogy miért:

A hat epizódból álló Dragon Age: Feloldozás már nézhető a Netflixen. Nektek hogy tetszett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.