Hirdetés

Bejelentették a Marvel Studios következő animációs projekjeit

|

Animációs fronton sem fogunk szűkülköldni az MCU következő pár évében.

Hirdetés

Javában zajlik a 2022-es San Diego-i Comic-Con, ahol a Marvel Studios a szombati, nagyszabású filmes panelje előtt dedikált programsávot kaptak az animációs projektek is. A multiverzum tágítására szolgáló What If...? (Mi lenne, ha...?) első évada csupán a kezdet volt 2021-ben, készüljünk fel jó pár hasonló projektre. A friss bejelentések alapján az alábbi tartalmakra számíthatunk.

Hirdetés

I Am Groot (premier: 2022. augusztus 10.)

Bébi Groot jött, látott és minden szívet meghódított "anno" 2017-ben, az A galaxis őrzői második felvonásában. Nyilván a Disney és a Marvel Studios meg is lovagolja a karakter pici énjében rejlő potenciált, mielőtt a karakter tiniként/fiatal felnőttként visszatérne a harmadik filmben, hogy elmeséljenek pár aprócska kalandot mindenki kedvenc gallyacskájáról. Valószínűleg Bébi Yoda meghozta a kedvet a Marvelnél, hogy ők is beszálljanak a "cukiság" bizniszbe. Az összesen öt rövid animációs filmet tartalmazó sorozat összes epizódját augusztus 10-én tekinthetjük meg Disney+-on, ehhez kaptuk most kézhez Comic-Con-on a legelső, felettébb aranyos és stílusos előzetest:

What If...? - Második évad (premier: 2023 eleje)

A bevezetőben említett What If...?  sorozat első évada ugyan elég felemásra sikeredett, mindazonáltal mindenképp elismerendő, hogy a show antologikus jellegéből adódóan egy potenciális második évadban könnyen lehet, hogy erősebb epizódokat kapunk majd. Kilenc résszel tervezhetünk itt is, amik közül az egyik biztos, hogy a COVID miatt végül első évadból kimaradó, Gamorára és Vasemberre fókuszáló kaland lesz. Jeffrey Wright biztosan visszatér Uatu szinkronhangjának szerepében, most pedig azt is megtudhattuk, hogy az új részek olyan történeteket fognak elmesélni, mint például egy Hela központú sztorit, egy Odin vs. A Mandarin összecsapást, Captain Carter találkozását A Tél Katonájával, valamint Tony Stark kalandját a Sakaar bolygón Valkűrrel és Hulkkal. A premier 2023 elején lesz, és már biztos, hogy érkezik a harmadik évad.

X-Men '97 (premier: 2023 ősze)

Gyerekkorunk meghatározó animációs sorozata a világ egyik legikonikusabb betétdalával visszatér a Marvel Studios égisze alatt, vélhetően, hogy megágyazzon a filmes fronton hamarosan debütáló mutánsoknak. A sorozatot a Witcher (Vaják) és a Moon Knight (Holdlovag) egyik írója, Beau DeMayo viszi a hátán és az eredeti széria kvázi-folytatása lesz, ott folytatva, ahol a '92-es show cselekménye véget ért (utóbbit könnyedén pótolhatjuk is Disney+-on). Hab a tortán, hogy jó pár eredeti szinkronhang visszatér a "folytatásra", amit kíváncsian és nosztalgiától fűtötten várunk - főleg azok után, hogy megkaptuk az első képeket is belőle. Az biztos, hogy Magneto lesz a vezetője az X-Meneknek, és hogy a megszokott csapatot olyan nevek is kiegészítik majd, mint Napfolt, Kábel, Bishop és Árnyék. A premier időpontja is kiderült: 2023 őszén érkezik a Disney+-ra.

Marvel Zombies (premier: 2024)

A What If...? első évadában bemutatott zombis epizód a közönség egyik kedvencévé lépett elő, így nem csoda, hogy egy külön Marvel Zombies sorozatot is kapunk, ahol hasonló légkörre lehet számítani. A kedvenc szuperhőseink és szupergonoszaink bizony egy zombi apokalipszisben találják magukat, itt kell helytállniuk és megmenteniük az emberiséget, legalábbis azt, ami még megmaradt belőle. A Comic-Conon most megtudhattuk, hogy zombiként láthatjuk majd Szellemet, Förtelmet, Marvel Kapitányt, Skarlát Boszorkányt, Sólyomszemet, Okoyét és Amerika Kapitányt is, a hősök között meg ott lesz többek között Jimmy Woo, Kate Bishop, Yelena, Shang-Chi és Ms. Marvel. 

Spider-Man: Freshman Year (premier: 2024)

2015 februárjában a Sony és a Marvel Studios ledobták a bombát, mikor is bejelentették, hogy Pókember csatlakozik az MCU-hoz egy új színész alakításában. Pár hónappal később a világ megismerte Tom Holland nevét, aki 2016-ban az Amerika Kapitány: Polgárháborúban megismertette velünk a harmadik Peter Parkert - a többi pedig történelem. Leszámítva azt az apróságot, hogy Peter eredettörténetét a Sony és a Marvel szándékosan nem akarták harmadjára is elmesélni a filmvásznon, élőszereplős formában, szóval mikor először találkoztunk Holland Pókemberével, a karakter már gimi másodikba járt és hónapok óta próbálta kitanulni a szuperhősködés fortélyait újdonsült képességeivel. A Spider-Man: Freshman Year ezt az átugrott időszakot hivatott elmesélni, animációs formában, vagyis hogyan telt Peter gólya éve a gimiben, harapta meg az a bizonyos pók és sajátította el Peter az erejének megfelelő használatát. Ezt viszont eddig is tudtuk az animációs sorozat kapcsán, most viszont megkaptuk az első pontosabb információkat is róla. 

Eszerint Harry Osborn, Amadeus Cho és Nico Minuro feltűnik majd Peter oldalán, mint mellékszereplők. A történetben fontos szerepet játszik Daredevil is, akit Charlie Cox fog megszólaltatni, valamint Doctor Strange is feltűnik. A gonoszokat olyan karakterek alkotják majd, mint Doctor Octopus, Rhino, Skorpió, Speed Demon és Tarantula. A premier valamikor 2024-ben várható a Disney+-on, és már biztos, hogy lesz egy második évad is, ami a Spider-Man: Sophomore Year címet kapta. A rajongók egyelőre a fejüket vakarják, hogyan is lehet ez "kánon", de valószínűleg egy alternatív univerzumos sztorit kapunk végül.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.